Domino's Pizza Serendah RM5

10:07 am

Assalamualaikum...

Hari ni aku nak share sikit kepada yang belum tau, Domino's Pizza tengah buat promosi. Harga serendah RM5 uolss! Actually promosi ni dah lama dah. Cuma aku tak berkesempatan nak share dengan korang. Rasanya kalau tak silap dari Disember tahun lepas lagi promotion ni dah start. Aku tau pon dari office mate Mudme. So aku pon dah lama tak makan Domino's Pizza ni, jadi aku pon beria lah beli jugak. Hahaha.

Domino's Pizza small size
Aku beli yang ni pon tahun lepas jugak masa bulan Disember tu. Bukan main lagi nak balik kampung. Sanggup tak makan sebab nak mencekik pizza ni. Aku beli 4 kotak yang bersaiz kecik. Disebabkan Mudme tak berapa suka topping yang pelik-pelik bila makan pizza, jadi aku pesan yang paling simple je. 2 kotak Beef Pepperoni dengan 2 kotak Chicken Pepperoni. Haaa... lantak, ambik kau sorang dua kotak. Hahaha.

Lepas je dapat pizza ni terus tak tunggu lagi aku terus bukak dan makan. Pizza ni aku suka makan time panas-panas. Kalau dah tak panas hilang sikit mood nak makan. Makan dalam kereta je masa on the way nak balik ke Kulim.

Pizza yang office Mudme order untuk farewell
Haaa... nampak tu? kalau korang teringin nak makan Domino's Pizza ni baik lah pegi sekarang ye. Sebab hujung bulan ni 31 Januari 2015, promosi ni pon akan berakhir. Kalau korang nak beli pizza saiz Personal yang macam aku beli tuh, tak mahal cuma RM5 sahaja sekotak. Untuk saiz Regular cuma RM10 sekotak. Harga untuk large RM15, Dan harga untuk Extra Large RM20. Jadi apa korang tunggu lagi. Memang berbaloi kalau pegi sekarang. Tengah murah-murah ada promosi dan kempen macam ni la kita kena serbu. Berbaloi-baloi duit kita ye tak?


Walaupon ada service charge, still tak mahal. aku beli 4 kotak personal pizza baru RM21.20. Kira ok lah tuh kan. Kalau yang bekerja dekat office nak buat makan-makan tak tau nak bedal apa, order je Domino's Pizza ni. Senang. Cepat. Kenyang. Jangan tunggu-tunggu lagi. Pergi sekarang! Ok. Bye.

p/s: Aku pon tak sabar nak repeat sebelum promosi habis. Kali ni aku nak beli 8 kotak. baru puas makan. Huhuhu.

You Might Also Like

6 comments

  1. Ok, jap lagi saya nak lunch pizza domino la..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti makan... tengah murah. huhuhu

      Delete
  2. alamak.. bestnya.. kena pakai kupon ke apa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah kupon rai.. terus pegi kat domino's nanti dekat luar pon dia dah ada gantung siap2 banner pasal kempen/promosi R5 ni.

      Delete
  3. 8 kotak? tinggi betoi impian tu...

    ReplyDelete

Salam.. jangan segan-segan ye... sila comment.. nanti aku akan jalan2 ke blog korang pulak ye..

Like us on Facebook